Navigatie

 
spacer
Affiche
maslenitsa

Blinibioscoop


 
spacer
Nieuwsbrief
Alleen voor leden
 
spacer
ONZE PARTNERSoff
spacer
Links exchangeoff
spacer
Welkom
Vereniging COVOR is gevormd in 2007 uit de Russisch-Nederlandse vereniging PartNeRs en nog een aantal Russische organisaties. Tezamen bundelen we de inspanningen en mogelijkheden om de leden (en op sommige gebieden ook niet leden) te ondersteunen bij de problemen en vragen op o.a. sociaaljuridische gebied. Ook helpen we nieuwkomers met inburgeren en ondersteunen en stimuleren we oudkomers om sociaal actief te zijn/blijven.

De doelstelling van de COVOR is vereniging van leden (fysiek- en rechtspersonen) voor de oplossingen van de uitvoerige problemen, die niet op de krachten van een individuele organisatie zijn te realiseren en ook het vertegenwoordigen van de belangen van de leden van het COVOR.

Onze vereniging streeft ernaar o.a. “hulp op maat” aan te bieden en we proberen de integratie en participatie van onze achterban in deze maatschappij te stimuleren. Het gaat hierbij om hulp bij het leren van de taal, de weg vinden in de Nederlandse samenleving, scholing, oriëntatie op de arbeidsmarkt en de opleiding van hun kinderen. De vereniging doet dit via voorlichting en spreekuren waarop mensen met persoonlijke problemen kunnen komen. De ondersteuning wordt op laagdrempelig niveau maar wel door deskundigen met eventuele vertaling in het Russisch aangeboden.

Samenwerking met alle andere instellingen en het doorbreken van de barrière tussen de wetenschappelijke, onderwijs-, en overheidsinstellingen is ook een belangrijk doel van de vereniging.
Reclame
Blinibioscoop
Geplaatst door admin op October 27 2009 18:14:21


AnnonceI.s.m. Podium O 950 starten wij Blinibioscoop. Iedere derde zondagmiddag
tonen wij films die een raakvlak hebben met Rusland en/of de Russisch sprekende gemeenschap. De filmmidagen starten in november met twee korte films van de regisseur Allard Detiger, Nederlands ondertiteld.


Lees meer · 3916 keer gelezen · Afdrukken
Inburgering kost ˆ 4.040 per cursist
Geplaatst door admin op March 26 2008 16:32:08


NieuwsEen cursus om immigranten in te burgeren, kost ongeveer € 4.040 per deelnemer. Dit blijkt uit een voorlopige inventarisatie die minister Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie afgelopen week naar de Tweede Kamer zond.


Lees meer · 13508 keer gelezen · Afdrukken
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

 
spacer
Evenementen
MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

 
spacer
Commercial


 
spacer